kandydatów
Zastępca Managera Gastronomii
Firma: Restauracja Biały Królik miejsce pracy: Gdynia
Ogłoszenie numer: 4999574, z dnia 2021-06-23
Restauracja Biały Królik
Biały Królik poszerza horyzonty smaków; to miejsce stworzone z fantazją, gdzie rzeczywistość styka się z magią - zwłaszcza na talerzu.
Niepowtarzalny wystrój każdej z trzech sal wprowadza w magiczny świat baśni i nawiązuje do charakteru dań. Tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.
Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów.
Zastępca Managera Gastronomii
Miejsce pracy: pomorskie / Gdynia
Opis stanowiska
Restauracja autorska Biały Królik Hotelu Relais & Châteaux Quadrille w Gdyni Orłowie, poszukuje Zastępcy Managera Gastronomii.
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za zapewnienie najwyższej jakości usług gastronomicznych i operacyjnych, organizację pracy i zarządzanie personelem zgodnie ze standardami.
Wymagania
- wysokie umiejętności oraz min. 2 letnie doświadczenie w zarządzaniu gastronomią;
- bardzo dobra znajomość zagadnień gastronomicznych;
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
- bardzo dobra organizacja;
- umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z Gośćmi;
- operatywność, kreatywność i dyspozycyjność;
- współpraca z innymi działami hotelu (kuchnia, recepcja i sprzedaż);
- znajomość win;
- wysoka kultura osobista;
- umiejętność pracy w zespole;
- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy
- stabilne warunki zatrudnienia;
- pracę w prestiżowym hotelu;
- możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznej firmie;
- współpraca z młodym, kreatywnym zespołem;
- długoterminowe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę;
- szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego;
- grafik uwzględniający sugestie pracowników;
- praca z produktem najwyższej jakości;
- możliwość kreowania miejsca.
Wyświetleń: 251